Rólunk

Az oldal, amelyre ellátogatott a Vállalati Tanácsadás című, DAOP-1.1.2-10, DDOP-1.1.2-10, ÉMOP-1.1.2-10, ÉAOP-2009-1.1.4, KDOP-1.4.1-10, KMOP-2009-1.5.1, NYDOP-1.2.1-10 kódszámú pályázatokhoz kapcsolódó, a Vállalati tanácsadás program céljait szolgáló REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS Tanácsadó szervezetek részére c. pályázati felhívás weboldala. Az Regisztrációs Felhívás célja, hogy a beregisztráló tanácsadó szervezetek közül kiválasztásra kerüljenek azok a szervezetek, amelyek bekapcsolódhatnak a “Vállalati tanácsadás” pályázati konstrukció megvalósításába a jelentkező vállalkozói igények teljesítésében.

Újraindult és egyszerűsödött a tanácsadó szervezetek kiválasztás folyamata!

Az Akkreditált Tanácsadók részéről jelentkező érdeklődésre és a kapott visszajelzésekre tekintettel a Regionális Operatív Programok Irányító Hatóság a Tanácsadói Regisztrációs pályázati felhívást tett közzé.
A regisztrációs felhívás megjelenését követően az eddigi gyakorlattól eltérően akkreditációs cím már nem adható ki. Korábban a Tanácsadó Akkreditáció keretében kiadott akkreditációs tanúsítványok a Vállalati Tanácsadás című program végéig, de legkésőbb 2014. december 31-ig érvényesek, függetlenül az azokon feltüntetett végdátumtól. Az akkreditált tanácsadók automatikusan regisztráltnak is számítanak.

A “REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS” itt érhető el.
Figyelem! A regisztrációs folyamat eredményesebb használata érdekében kérjük, olvassa el a “Használati útmutató”.

Regisztráció előnyei, feltételei, egyszerűsítés és gyorsítás az akkreditációshoz képest!

Az akkreditációs kérelmek megnövekedett feldolgozási idejére való tekintettel, valamint a kiválasztási folyamat gyorsítása érdekében az Akkreditációs felhívás átdolgozásra került, amelynek eredményeként az elkövetkező időszakban TANÁCSADÓ REGISZTRÁCIÓ keretében kerülnek kiválasztásra a tanácsadásra jogosult szervezetek.
A regisztráció fő előnye, hogy:

  • csökkent a csatolandó dokumentumok száma,
  • a formai követelményeknek egyszerűsödtek,
  • adminisztratív terhek csökkentek.

A regisztráció alapfeltételei (további részletek a felhívásban):

  • A tanácsadó szervezet a jelentkezési kérelem benyújtását megelőző legalább 1 lezárt teljes (365 napot jelentő), jóváhagyott üzleti évvel rendelkezik. Jogelőd a regisztrációkor figyelembe vehető.
  • A tanácsadó szervezet a C2 pontban felsorolt TEÁOR körök alá tartozó tevékenységekből származó összes nettó árbevétele a jelentkezési kérelem benyújtását megelőző utolsó lezárt teljes, jóváhagyott üzleti évében minimum 3 millió Ft, és maximum 300 millió Ft.
  • Regisztrációs díj befizetése.
Köszönjük a Tanácsadónak jelentkezett Partnereink együttműködését!