Kutya és egy profi ügyvéd

Ügyvéd Budapest

A szomszédom kutyája megharapott egy idősebb bácsit az utcán, amiből sajnos jogi, bírósági ügy lett. Ha éltetetek még kedves, aranyos kutyát, akkor az Mufurc, aki szerintem egyetlen élő embernek sem tudna ártani. Tehát én már eleve gyanakodva hallgattam a szomszédom beszámolóját, aki ezt követően egy ügyvéd Budapest segítségét kérte, mert egyedül nem akart egy ilyen ügybe belefogni, anélkül, hogy jogilag képviselte volna őt valaki.

Ügyvéd Budapest kutyaperben

A bíróság bizonyítási kényszer alá helyezte az idős bácsit, hogy állításait alá tudja támasztani valamilyen bizonyítékokkal, mert csak bemondásra nem fognak elkezdeni egy drága bírósági pert, bemondásra. Az ügyvéd Budapest itt már eleve azt mondta, hogy ha kell harapásnyom vizsgálatot is fog kérni, mert szerinte a bácsin lévő harapás és Mufurc fogsora tuttira nem egyezik és gyakorlatilag két állítás ütközik egymással, csak éppen a bácsinak nagy valószínűséggel erről még fogalma sem volt.

Ügyvéd Budapest keményen

A szomszédom tulajdonképpen nem akart volna semmilyen pert sem, de ez az öregember valamiért a fejébe vette, hogy márpedig ős bírósági úton akar elégtételt venni. Az ügyvéd Budapest tanácsára megvizsgáltatták a kerítéseket, hogy bárhol van-e esetleg olyan rész, ahol a kutya ki tudott volna szökni, amikor ez az esemény történt, de ilyet abszolúte nem találtak. És miután Mufurc napközben – amikor állítólagosan megharapta az idős bácsit – mindig kennelben van, ahonnan pedig fizikai képtelenség megszökni, az egész sztori iszonyatosan sántított.

Ezt követően megnézték a házat körbevevő kamerarendszer videó felvételeit is és az ügyvéd Budapest megállapította, hogy a hivatkozott időpontban Mufurc békésen aludt a kutyaházában, tehát teljes nyugalommal álltak a bírósági per elé. Azért a szomszédom szerette volna elkerülni, hogy az idős bácsi teljesen megsemmisüljön majd nyilvánosan, ezért a tudomására hozta ezeket az információkat, azonban az öreg kötötte az ebet a karóhoz és nem tágított. Még úgyis, hogy elmondta a szomszédom, hogy az ügyvéd Budapest az ugyvedajanlo.hu révén lett megbízva, ahol a leghitelesebb és profibb jogászok vannak fent, mások véleményezése alapján értékelve, így nem lehet hibázni velük gyakorlatilag.

A későbbiek során természetesen kiderült a turpisság. Az öregnek fájt a foga a telek hátsó részén lévő területre, és úgy gondolta, hogy egy ilyen vicces ürüggyel fogja tudni majd megszerezni, hogy ezáltal a sarokba szorított szomszédomat majd rá tudja kényszeríteni, hogy átadja neki azt a területet. Két dologgal azonban nem számolt. Egy. Hogy az ügyvéd Budapest tökéletesen átlát a szitán, és nem hagyja magát megfélemlíteni, pláne hülyének nézetni. Kettő. Hogy a szomszédomnak ezidáig fogalma sem volt arról, hogy az öregnek kellene az a terület, mert neki teljesen felesleges volt az a terület. Így a per elkezdése helyett, leültek egy pár pálinka mellett, és megállapodtak, hogy mindenkinek a legjobb megoldást válasszák.

Megosztod? Köszönjük 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
This entry was posted in Blog.