Greenbox stúdió

Nemrég volt az esküvőnk, és miután minden részletet aprólékosan terveztünk meg, ezek után érthető, hogy az esküvő előtt a fotózásra is nagy hangsúlyt helyeztünk. Ennek szellemében, átgondoltuk, milyen helyszínen, mikor, hol, milyen napszakban, stb. kellene a fényképeket elkészíteni. Ekkor jött a fantasztikus ötlete a fotósunknak. Egy Greenbox stúdió esz a helyszín.

Mi az a Greenbox stúdió

Mielőtt elmentünk, alapos emberként természetesen utánajártunk ennek a technológiának és próbáltuk magunkat is elképzelni ebben a környezetben. Ez a technológia Amerikából, a filmstúdiókból került át a hétköznapi gyakorlatba. A http://www.g3studio.hu/greenbox-studio/Green box stúdió olyan lehetőségeket nyitott meg az átlagemberek előtt, amely addig teljesen ismeretlen volt és el sem tudtuk képzelni. Egyszerűen fantasztikus élményt nyújt!!! A lényege, egy zöld vászon előtti digitális fotózás, amely révén gyakorlatilag bármilyen környezetben biztosítja a fotózás élményét.

greenbox

Esküvői fotózás egy Greenbox stúdió termében?

IGEN!!! Először a feleségem (de furcsa kimondani, ☺) is idegenkedett e gondolattól, hogy nem a szabadban, természetes környezetben fogunk fotózkodni, azonban a profi fotósunk nem bízta a véletlenre. Még jóval a fényképezés előtt elvitt minket a G3 fotóstúdióba, hogy bemutassa mi is fog ránk várni azon a bizonyos Nagy Napon. Egyszerűen leesett az állunk. Először is attól ájultunk el, mennyire profi és végtelenül kedves a G3 csapata, másrészt engem technika őrültként, lenyűgözött micsoda háttér áll rendelkezésünkre.

A Greenbox stúdió személyzete mindenben a segítségünkre volt és teljes egészében megnyugodtunk, nemcsak a fotósunk, de a G3 csapata is tökéletes választás lesz. Így is lett. Még a fotózás előtt pontosan átbeszéltük és rögzítettük azokat a főbb „helyszíneket”, ahol fényképezkedni akarunk. Erre gyakorlatilag korlátlan lehetőségünk volt. A Greenbox stúdió lényege, pont az, hogy ha akarunk, akkor a Himalája tetején is lehetünk vagy éppen egy Karib-tengeri luxus szigeten. BÁRHOL!

A Greenbox stúdió a kedvencem lett. A fotózás fantasztikusan sikerült. Mind a kettőnk számára feltétel volt, hogy csakis hihető, magyarországi helyszínek legyenek a háttérben és ne mondjuk a Niagara vízesés előtt legyünk. Így, ennek szellemében voltunk gyönyörű erdős tájakon, vízesésnél, hegyekkel körbevett tó közepén, csónakban ringatózva és sorolhatnám napestig. Minden, amit egy Greenbox stúdió nyújtani tud, azt mi kihasználtuk, és a végtelenségig fokoztuk.
Feleségem el volt ájulva az eredménytől. Olyan képeket kaptunk, aminek a Család azóta is csodájára jár. A barátokat persze átvertük, nekik nem mondtuk el, hogy ezek Greenbox stúdió felvételek. Tátott szájjal ámultak és sokan – megmondom őszintén – irigykedve nézték a képeinket. Egy a lényeg! Aki csak teheti próbálja ki. Soha vissza nem térő lehetőség és olyan élménnyel fog mindenki gazdagodni, ami egy életen át elkísér utána minket. Kedves mindenki. Irány a G3 fotóstúdió!

Megosztod? Köszönjük 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
This entry was posted in Blog.