Föld szállítás ár

Néhány hónapja úgy alakult az életünk, hogy építkezésbe vágtunk bele. Elég váratlan és szokatlan dolgok történtek velünk, és mondhatnám, hogy nem volt más választásunk. Miután mindig is lakásban laktunk, halvány lila fogalmunk nem volt arról, mikre kell figyelni, főleg nem arra, hogy a föld szállítás ár, ennyire befolyásoló tényező lesz.

Föld szállítás ár, mint kritikus tényező

Első nekifutásnak azt kellett megoldjuk, hogy találjunk egy vállalkozót, aki az egész kivitelezési munkát le tudja majd vezényelni, és lehetőség szerint, ne is verjen át. Nagyon. ☺ Mert azt nagyon sok ismerőssel beszélve beláttuk, hogy teljesen becsületes vállalkozó nem létezik. Javasoltak egy céget, a Fuvaroda Kft-t, mint anyagbeszállítót, akikről egy kicsit később írok majd. Elég nagy telekről, és részben elbontandó, részben átalakítandó házról beszélünk, úgyhogy nagyon nagy hangsúly feküdt a föld szállítás ár tényezőn.

föld szállítás

Miért ilyen magas a föld szállítás ár???

Az első, amit megtanultunk, hogy ez bizony nem lesz olcsó! Vagy, ha olcsón akarjuk megoldani ezt a feladatot, akkor viszont a minőség oltárán kell majd áldoznunk hatalmasat. Na, ez az egy, amire semelyikünk nem volt hajlandó! Inkább tartson tovább, vagy legyen kisebb, de szarba nem vagyunk hajlandóak menni. És itt volt hatalmas szerencsénk a korábban már említett Fuvaroda céggel. Annyira kedves és profi csapattal dolgoznak, akik látva a teljesen amatőr hozzá-nem-értésünket, hogy segítségünkre voltak abban, hogy a kivitelezés részleteit is átbeszéljük, és minden egyes fázisra legyen egy ötletük, kivel dolgoztassunk. Mert elmondták, hogy egy generálkivitelező legalább 10-20%-kal lenne drágább.

És ez természetesen igaz a www.fuvar-oda.hu – föld szállítás ár vagy bármely más alapanyag szállítás ár vonatkozásában is, ezért ez egy iszonyatosan fontos tanács volt. Gyakorlatilag meg is találtuk azokat a csapatokat, akik majd a részmunkákat fogják elvégezni, és szerintünk egy nagyon jó alkut sikerült ráadásul kötni velük az árakkal kapcsolatosan.

A föld szállítás ár, az első körben felmerült, mert hatalmas mennyiségeket kellett megmozgatni. Ebben nem gondoltuk volna, hogy szintén egy szimpatikus és kedvező áru szállító vállalkozót fogunk találni, de sikerült. A föld szállítás ár, az eredeti tervekhez képest legalább 20%-kal lett olcsóbb, amikor a mennyiséget látva kedvező ajánlatot tett a vállalkozó. És ez utána igaz volt a többi vállalkozóra is. A Fuvaroda cég pedig elképesztő árakon biztosította a helyszínre szállítva az építkezéshez szükséges többi alapanyagot is, amik révén bőven sikerült a meghatározott keretek között tartani a költségvetésünket. Szuper volt a föld szállítás ár, a különböző csapatok árajánlata, és összességében az egész munka úgy zajlott, mint a karikacsapás.

Lehet, azt mondják a barátok, hogy szerencsés csillagzat alatt születtünk, de nagyon sokat köszönhetünk a Fuvaroda cégnek is! Nélkülük, szerintünk gyakorlatilag el sem tudtunk volna indulni.

Megosztod? Köszönjük 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
This entry was posted in Blog.